merwedekanaal

Introductie

Het bestuur van Viking zou graag zien dat in 2022 meer leden van onze roeivereniging verenigingswerk verrichten. Op dit moment doet 1/3 van onze leden dat niet of nauwelijks. Wij zijn een vereniging van en voor leden en die kan alleen maar goed functioneren als iedereen zijn steentje bijdraagt. Door verschillende initiatieven te ontplooien hopen wij te bereiken dat meer leden bij gaan dragen. Eén zo’n initiatief is het opzetten van een belangstellingsregistratie aan het begin van het jaar.

Met deze belangstellingsregistratie willen we beter zichtbaar maken welke mogelijkheden er  zijn om verenigingswerk te doen. Het is tevens een appèl op ieders verantwoordelijkheid.

Toelichting

Je kunt aanklikken waar je belangstelling voor hebt. De organisator van een activiteit zal dan contact met je opnemen als het zo ver is en als er ondersteuning nodig is. Er zijn een paar uitzonderingen:

  • Voor bardiensten en materiaalavonden kun je jezelf rechtstreeks via de site inschrijven.
  • Als je (bijna) elk jaar aan een bepaalde activiteit deelneemt (bv instructie geven) en dus voorkomt in het bestand van de organisator van die activiteit, hoef je je belangstelling niet te herhalen. Dat geldt ook als je al lid bent van een commissie.

 

Bij het commissieoverzicht vind je meer informatie over de diverse activiteiten en evenementen.